Obeležen praznik ”Petkovica”

Obeležen praznik ”Petkovica”

27.10.2017. je u našoj crkvi obeležen praznik ”Petkovica” i tom prilikom je održan prigodan program uz saradnju KTC ”Stefan Nemanja”. Sveštenstvo i KTC žele svim građanima Lapova srećan praznik!

Deca igraju i pevaju hitove

Deca igraju i pevaju hitove

U nedelju, 15.10.2017. u punoj bioskopskoj sali KTC ”Stefan Nemanja” održana je priredba ”Deca igraju i pevaju hitove” uz saradnju plesnog kluba ”Advance”, Osnovne škole ”Svetozar Marković” i vrtića ”Naša mladost”. Publika je uživala u programu koji su pripremila talentovana deca naše opštine.

Deca pevaju hitove

Deca pevaju hitove

15.10.2017.godine u nedelju u 18h, u prostoriji bioskopske sale KTC-a “Stefan Nemanja”Lapovo u organizaciji KTC-a i plesnog kluba “Advence” održaće se priredba “Deca pevaju hitove”. Ulaz slobodan.

Prijem đaka prvaka u Dečiji savez

Prijem đaka prvaka u Dečiji savez

06.10.2017.godine u petak u 16h u prostoriji bioskopske sale KTC-a “Stefan Nemanja”Lapovo organizovaće se prijem đaka prvaka u Dečiji savez u organizaciji OŠ “Svetozar Marković”. Pozivamo sve roditelje kako budućih prvka tako i svih učenika Osnovne škole “Svetozar Marković” da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.  

Začarana šuma

Začarana šuma

04.10.2017.god, povodom Dečije nedelje KTC “Stefan Nemanja” poklonio je dečiju predstavu :”Začarana šuma” deci predškolskog uzrasta i učenicima OŠ “Svetozar Marković” od 1. do 4. razreda.

“GRAD MUZEJ ŽELEZNICE LAPOVO” 2017

“GRAD MUZEJ ŽELEZNICE LAPOVO” 2017

JEDANAESTA MEDJUNARODNA IZLOŽBA “GRAD MUZEJ ZELEZNICE LAPOVO” 2017 Okupila je 308 radova iz 36 drzava od toga 97 fotografa, 50 slikara i vajara. Po oceni zirija u sastavu: Sretko Divljan,akademski slikar, predsednik zirija, Zoran Petrovic, umetnicki fotograf, član žirija i Radosav Cirković, slikar, član žirija, odabran je 241 umetnički rad i dodeljene su nagrade u …

+ Read More

OD A DO DA

OD A DO DA

“OD A DO DA” Pred prepunom salom predstavili su se Marijana Micic i Bojan Peric i zadivili svojom profesionalnoscu! Hvala vam dragi prijatelji !

JEDANAESTA MEDJUNARODNA IZLOŽBA

JEDANAESTA MEDJUNARODNA IZLOŽBA

  JEDANAESTA MEDJUNARODNA IZLOŽBA “GRAD MUZEJ ZELEZNICE LAPOVO” 2017 Okupila je 308 radova iz 36 drzava od toga 97 fotografa, 50 slikara i vajara. Po oceni zirija u sastavu: Sretko Divljan,akademski slikar, predsednik žirija, Zoran Petrović, umetnicki fotograf, clan zirija i Radosav Cirkovic, slikar, clan zirija, odabran je 241 umetnički rad i dodeljene su nagrade …

+ Read More

IV likovna kolonija

IV likovna kolonija

U sklopu proslave Trnove Petke u Lapovu završena IV likovna kolonija “Svetlost” i otvorena je predivna izlozba umetnickih dela nasih umetnika!